Искуство во употреба Erogan

Искуството за користење на капсули Ероган го споделува Петру, Крајова, Романија.

Почнав да имам активен сексуален живот на 16-годишна возраст, и веќе деценија и пол не знаев никакви проблеми. Првото аларм се огласи ноќта откако го прослави мојот 30-ти роденден. И покрај сите напори на мојот тогашен пријател, ништо не се случи . . .

Прв сексуален неуспех

Преглед на читатели што ја подобри ерекцијата со капсули Ероган

Сметав дека неуспехот е резултат на прекумерно хранење, и по 24-часовен одмор се обидов повторно. Сè помина во ред. Од тој ден, тоа продолжи - секој друг пат. Еден состанок оди добро, друг - дури и ако е за една недела - дури и прецртај го од календарот. Веројатно, се појави психолошки став. Чувството на неизбежност на друг неуспех е болно!

Ме советуваа да се откажам од пиење и пушење, да се лекувам од психотерапевт, па дури и да се согласам на операција. Јас одбив.

До четириесет години, ситуацијата стана критична. Ерекциите почнаа да се случуваат крајно непредвидливи, ретко, како резултат на што дури и престанав да се запознавам со жени. Поминувајќи го остатокот од вашиот живот сам е лоша идеја. Затоа, почнав да барам начини како поштено да го решавам проблемот.

Наоѓање решение

Едно нешто може да се каже за земање широк спектар на синтетички лекови што ги купив веќе неколку години: тие се или неактивни или дејствуваат кратко време. Потребно беше системско решение.

Не веднаш и не брзо го избрав фитокомплексот Ероган. Рекламата ветуваше брз лек за потенцијата, но со моето тажно искуство не очекував инстант резултат. Лекарот што го консултирав за тоа како да ги користам капсулите Ероган предложи да се започне со дози на полнење. Јас не страдам од алергии, но цинкот со мојот животен стил беше јасно во недостиг.

Искуство со долготрајна употреба на капсули Ероган

Ероган капсули во плускавци

Еден месец пијам Ероган по една капсула на секои шест часа. Забележливо подобрување во ерекцијата се случи веднаш, но ова не е доволен резултат, рече лекарот. Во мојот случај, за да се постигне стабилен ефект, потребни се најмалку два месеци од земањето билни препарати.

По првиот месец, се префрлив на две капсули Ероган на ден. Во тоа време, мојата состојба беше значително подобрена: вечната утринска меланхолија исчезна, се појави значење во животот, добро расположение повеќе не се пие секоја вечер. Точно, тој продолжи да пуши, како и порано - глутница на ден.

До крајот на вториот месец, започнав да сонувам еротски соништа, кои не се случија веќе триесет години. Лекарот рече дека понатамошно лекување бара сексуална пракса. Потоа се осмелив и ја прашав на состанок.

Подобар резултат од очекуваниот!

Вака ме израдува употребата на напреден хербален лек. Ние сме заедно веќе неколку години. Продолжувам да земам капсули Ероган како превентивна мерка. Мојата сопруга бара да престанам да пушам. Уверен сум во ефективноста на капсулите што спасуваат живот. Не ме изневеруваат! Имаме целосен ред со секс! Ви благодариме што го прочитавте мојот преглед!