Упатство за употреба Erogan

Ероганскиот билен и минерален комплекс се произведува во форма на грануларна супстанција која содржи хомогенизирана мешавина на компоненти од природно потекло. Капсулите од кафеав желатин содржат 500 мг гранули. Капсулите се пакуваат во запечатени плускавци обложени со фолија со лого со две бои на лекот. Капацитет на блистер - 10 капсули.

Секој пакет содржи две плускавци со по 10 капсули и печатена упатство за употреба на капсули Ероган. Рабовите на картонската кутија се дадени со слики и натписи кои објаснуваат како да се користи лекот. Ероган дистрибуиран во Македонија може да има натписи на државните и англиските јазици.

Пазете се од фалсификати! Несогласувањето помеѓу дадениот опис и надворешниот дизајн на производот укажува на фалсификување на производот!

Индикации и контраиндикации

Воспалени машки органи, ќе им помагаат капсули Ероган

Индикации за употреба на капсули Ероган:

  • прекршувања на потенцијата од кој било степен, без оглед на етиологијата и патогенезата;
  • тешка еректилна дисфункција;
  • одложена ејакулација;
  • дијагностициран хормонален дисбаланс;
  • аноргазмија;
  • намалување на либидото поврзано со возраста;
  • психолошки проблеми кои спречуваат целосен сексуален однос.

Релативна контраиндикација е артериска хипертензија од 3 степен.

Тек на третман

Номиналното времетраење на текот на третманот со хербално-минералниот комплекс Ероган е 10 дена. Во некои случаи, курсот бара продолжување за период од три недели до три месеци.

За да се добие стабилен продолжен резултат, се препорачува, по завршувањето на главната фаза на третман на сексуални дисфункции, да се префрлите на профилактичка доза на лекот - една капсула секој втор ден (возраст на пациентот до 47-50 години) ), или една капсула дневно (возраст над 50 години). Брз третман со потенција со капсули Ероган е реалност!

Инструкции

Употребата на капсули Ероган се препорачува за возрасни мажи. Почетната доза е една капсула на ден. Ероган треба да се зема веднаш после јадење наутро. Понатаму, се препорачува да се префрлите на земање капсули двапати на ден.

За значителни повреди на потенцијата и прекумерната тежина може да биде потребно зголемување на дозата на лекот. Кога земате три или четири капсули на ден, обидете се да се држите до истото време на лекови.

Не е препорачливо да пиете повеќе од една капсула истовремено. Рамномерната распределба на дозите во временската скала гарантира дека концентрацијата на активни супстанции во крвната плазма се одржува на соодветно ниво.

Важни информации

Немаше набудувања кои со сигурност ја потврдуваат или негираат ефективноста на земање капсули Ероган од жени. Нема авторитативна препорака за употреба на овој лек за третман на сексуална дисфункција кај жени.